Vacature: Meewerkend voorman

Ben jij klaar om werkvoorbereiding aan te sturen vanuit ons kantoor in Staphorst, maar ben je ook niet bang je handen vuil te maken? Dan ben jij degene die we zoeken! Ons team in de sector Grond- en Sloopwerken heeft een vacature voor een Meewerkend Voorman die leiding wil geven met de laarzen nog aan.

Over ons:

Kooiker Recycling, Grond- en Sloopwerken is een bedrijf dat bekend staat om kwaliteit en vakmanschap in haar werkzaamheden. Wij bieden diensten, waaronder sloopwerken, renovatiesloop, grond- en straatwerk en asbestverwijdering. Wij doen dit voor particulieren, bedrijven, instellingen of overheden. Ons machinepark bestaat uit rupskranen, verreikers en vrachtauto’s, waardoor we breed inzetbaar zijn.

Jouw rol:

Jij bent in staat om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen voor taken en beslissingen want jij bent de dagelijkse leidinggevende. Jij komt te werken in een dynamische omgeving en daarvoor pas jij je makkelijk aan op veranderende werkzaamheden.  Want je leidt niet alleen, maar je staat ook zij aan zij met ons team. Deze rol biedt ruimte voor zelfstandigheid binnen ons bedrijf en daarvoor toon je een combinatie van vooruit denken en handen uit de mouwen steken.

Jouw verantwoordelijkheden:

 • Werkvoorbereiding: Efficiënt plannen, organiseren en coördineren van projecten.
 • Calculatie: Nauwkeurig opstellen van offertes en kostenoverzichten voor diverse projecten.
 • Leidinggeven: Leidinggeven aan teams tijdens projectuitvoering, waarbij kwaliteit en efficiëntie en werksfeer voorop staan.
 • Strategische ontwikkeling: Actief bijdragen aan de ontwikkeling van het bedrijf, het formuleren van strategieën en het zien van groeikansen.
 • Communicatie: Duidelijke en effectieve communicatie met collega’s, klanten en andere partijen om projecten succesvol te voltooien.

Wat wij bieden:

 • Een dynamische werkomgeving waarin geen dag hetzelfde is.
 • Kansen voor persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.
 • Een goed salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een hecht team dat niet alleen samenwerkt, maar ook successen viert.

Wat jij mee brengt:

 • Ervaring in de Grond- en Sloopwerken of agrarische sector is een pluspunt.
 • Ervaring als werkvoorbereider, uitvoerder en leidinggevende wordt gewaardeerd.
 • Uitstekende communicatievaardigheden en organisatorisch talent.

Ben jij klaar voor deze uitdaging? Solliciteer nu en laat zien wat je in huis hebt! We willen graag in contact komen met iemand die denkt dat deze rol goed bij hem of haar past. We staan open voor informele gesprekken en kennismakingen.

Vacature: Medewerker groen & terreinonderhoud

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker, ongeacht leeftijd, voor het onderhouden van ons terrein en de beplanting rondom.

𝐖𝐞𝐫𝐤𝐳𝐚𝐚𝐦𝐡𝐞𝐝𝐞𝐧:
– Onderhoud van beplanting en terrein
– Maaien, snoeien, onkruid wieden en terrein vegen
– Assisteren van klanten indien nodig

Ben of ken je iemand die perfect is voor deze baan? Deel dan deze vacature of stuur een bericht voor meer informatie of om direct te solliciteren!