R. Kooiker Grond- en Sloopwerken is een dynamisch bedrijf dat haar werk kwalitatief en vakkundig uitvoert. Onze werkzaamheden bestaan uit sloopwerken, renovatiesloop, grond-, en straatwerk, asbestverwijdering en detachering. Dit voeren wij uit voor particulieren, bedrijven, instellingen en overheden. Voor de uitvoering van deze werkzaamheden zijn wij dan ook in het bezit van mini-, midi-, banden- en rupskranen en verreikers.

Sloopwerken

Naast de grondwerken is R. Kooiker Grond- en Sloopwerken ook gespecialiseerd in sloopwerk. Met onze moderne machinepark, helpen we u graag bij het slopen van uw bedrijfspand, woning of schuur.

Door ons gekwalificeerd personeel en machinepark worden de sloopwerken vakkundig uitgevoerd. Ook zorgen we ervoor dat het afval wat vrij komt bij de sloopwerkzaamheden, op een verantwoorde manier wordt afgevoerd.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij van R. Kooiker Grond- en Sloopwerken al veel projecten uitgevoerd. Benieuwd naar wat voor projecten we gedaan hebben?

Neem een kijkje bij onze projecten.

Bekijk projecten

Grondwerken

R. Kooiker Grond- en Sloopwerken wil graag uw partner zijn als het gaat om grondwerk. We hebben een modern machinepark en gekwalificeerd personeel. Hierdoor kunnen we van het begin tot eind projecten van verschillende omvang voor u uitvoeren.
Grondwerken zijn de basis van diverse bouwwerkzaamheden. Denk hierbij aan het uitgraven van bouwputten, herinrichten van uw tuin of het aanleggen van paden en parkeerplaatsen.

Naast grondwerken is R. Kooiker o.a. gespecialiseerd in het plaatsen van berliner wanden.
Ook kunt u altijd bij ons terecht voor het ophalen of leveren van grond of zand. Daarnaast kunnen we uw grond zeven op locatie met een zeefbak op een fractie van 15mm.

Neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder.

Contact

Rups, mobiele, midi en minigraafmachines

Wij  verhuren verschillende graafmachines met machinist. Zij beschikken over de benodigde certificaten.

Ook zijn een aantal graafmachines uitgerust met een overdruk, voor bijvoorbeeld een grond of asbestsanering. Hieronder vindt u een overzicht van onze hulpstukken.

  • Bakken (allerlei soorten en maten)
  • Sorteergrijpers
  • Sloopkogel
  • Vergruizers
  • Sloophamers
  • IJzerschaar
  • Stenenklem
  • Zeefbak

 

Contact